logo-elektropromet

Elektropromet - O nama

  SZTR "ELEKTROPROMET" osnovan 1993. godine, obavlja pored osnovne delatnosti (proizvodnja proizvoda od kordijerita, porcelana, keramike, raznih elektrogrejača, i šamotnih vatrostalnih materijala), veleprodaju rezevnih delova za belu tehniku. Posedujemo i maloprodajne objekte bele tehnike, rezervnih delova za belu tehniku, instalacionih materijala, rasvete itd. Takođe ELEKTROPROMET poseduje lokal od 70 m2 u vlasništvu, ul. Bulevar Arsenija Čarnojevića 76 - lokal 14 Beograd, (preko puta BEOGRADSKE ARENE), gde će biti predstavništvo "ELEKTROPROMETA" u Beogradu.

  Cilj proizvodnje ELEKTROPROMETA u narednim godinama je usavršavanje postojeće proizvodnje, kao uvođenje u proizvodnju poluproizvoda od metala i plastike u cilju osvajanja montaže kompletnog proizvoda kao što su prekidači kućne rasvete, priključnice, produžni kablovi idr. i ostalih proizvoda na bazi kombinacije keramike-porcelana, metala i plastike.

  Cilj prodaje ELEKTROPROMETA je osvajanje novih tržišta. U proizvodnji osvajanje novih tržišta biće usmereno na plasman robe, a u trgovini i na plasman robe ali i na uvoz trgovačke robe iz zemalja koje proizvode jeftinu robu sve boljeg kvaliteta.

  SZTR "ELEKTROPROMET" je firma specijalizovana za izradu elektroinstalacionih materijala, proizvoda od keramike,kordijerita,porcelana, samotnih materijala, a to su proizvodi od spiralnih grejača, za kalorifere, elind-grejača za ta-peći, perlastih grejača, kvarcnih grejača,... do porcelanskih klema za šporete, bojlere, kvarcne peći, ringle, kao i raznih specijalnih izolacionih proizvoda za industriju.


KONTAKT TELEFONI RADNO VREME
SZTR "ELEKTROPROMET"
STANOJA GLAVAŠA B.B.
34300, ARANDJELOVAC - SRBIJA
+381 34 725 488
+381 34 724 113
+381 64 231 86 76
+381 64 272 82 55
Maloprodaja:
08h - 19h

 


AR Web Dizajn Studio